Kies uw taal

nldaenfifrdeitno

Bezoekersteller

Vandaag 66

Gisteren 92

Deze week 66

Deze maand 988

Totaal 284638

Currently are 155 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

*****Kijk op de kalender voor onze evenementen en optredens ***** 17 November Bintangs ***** 18 November koppel Darttoernooi ***** 24 November Mother Hoodoo + Money & the Man ***** 8 December Kiss Forever Band ***** 22 December Best of Foo ****** 23 December Single Darttoernooi ***** 25 December Potstoten ***** 26 December Jurassic Park ***** 31 December & 1 Januari Oud en Nieuw vieren *****

A Very 'Eavy Evening for John Dirix

Live muziek
 Registratie gesloten
 
1
Datum: 20 oktober 2018 20:00

Locatie: cafe Calluna  |  Plaats: Ommen

John Dirix leefde voor de muziek.
Tijdens zijn ziekte hoopte hij dan ook vurig dat hij nog talloze muziek-evenementen zou kunnen bijwonen. Helaas bleek , een tijdje geleden, dat hem dat niet meer gegeven zou zijn.
Daarom hebben een paar vrienden van John het plan opgevat om een evenement te organiseren in zijn nagedachtenis. Een avond vol muziek, met bands waar John een speciale band mee had, zowel muzikaal als vriendschappelijk.
Diezelfde vrienden hebben John vorige week laten weten van dit voornemen. Hij heeft de poster ter aankondiging gezien. John was verheugd en ontroerd. Hij vond het een groot gebaar, een mooi idee dat op deze speciale avond er mensen bij elkaar komen om te genieten en herinneringen aan hem op te halen. John hoopte in ieder geval dat het een gezellige avond gaat worden.
Kaarten kosten een tientje per stuk en gaan alleen via reserveren.
Stuur een mailtje naar Calluna met je naam en hoeveel kaarten je wilt reserveren. Email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alle winst uit de kaartverkoop gaat naar een goed doel!

 

Telefoon
0651011109
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Stouweweg 5, 7731 RW Ommen

 

Kaart


 

Alle datums


Evenement: 20 oktober 2018 20:00

 

Deelnemerslijst

Anoniem (1)

Powered by iCagenda

Agenda


Copyright © 2014. All Rights Reserved www.cafecalluna.nl